Vi, hos Hospitality Partner er glade og stolte over at være blevet valgt som leverandør og samarbejdspartner til Danhostel Copenhagen City med vores Philips Signage/infoskærme og CMND infosystem til styring af inhold på skærmene.

Hostel Manager, Jeanette Birkedal udtaler:

“Danhostel Copenhagen City har efter måneders søgen fundet den helt rigtige samarbejdspartner. Valget faldt på Hospitality-partner, som leverandør til vores nye informations skærme på hostellet.  Hospitality-partner forstod fra første møde vores ønske om et simplificeret system, hvor bland andet uploads og tekster skulle være nemt og overskueligt. Vi ønskede et smidig system og det har de leveret.  

Vi har netop fået vores skærme sat op og styrerprogrammet er blevet installeret. Nu glæder vi os til at præsentere vores gæster for nyheder, spot deals og andre spændende informationer på vores nye digitale skærme. Vi takker Hospitality-partner for den gode service og vejledning undervejs og ser frem til det fremtidigt samarbejde.” 

Vi glæder os meget til et godt og langt samarbejde og takker for ordren.

Læs mere om løsningen her CMND brochure

Om Danhostel Copenhagen City:

Danhostel Copenhagen City er et top moderne, 5-stjernet hostel placeret i hjertet af København lige ved Langebro og kun få minutters gågang fra Rådhuspladsen, Københavns Hovedbanegård, Strøget, Tivoli og Islands brygge havnebad. Hos os får du en billig overnatning på et hostel, som opfylder alle krav til komfort, eksklusivt design og høj kvalitet.

Hos Danhostel Copenhagen City er vi ikke kun stolte af at kunne tilbyde billig overnatning i eksklusive rammer. Vi er også meget stolte af vores moderne designerbar- og cafe, Bar50, hvor du både kan nyde lækker mad og drikke sammen med din familie og venner. Om aftenen skruer vi lidt op for stemningen med god musik, drinks, kolde fadøl og lækre snacks. I Bar50 afholder vi også meget gerne jeres private arrangementer eller firmaarrangementer, hvor de stemningsfyldte omgivelser med den flotte udsigt udover kanalen og Islands Brygge, er med til at skabe de perfekte rammer for din helt specielle dag.

Om Hospitality Partner :

På baggrund af vores mange års erfaring inden for hotelbranchen, har vi oplevet, at der igennem flere år har været en stigende efterspørgsel på løsninger, services og produkter, som målretter sig mere mod markedets specifikke behov, heriblandt fleksibiliteten. Dét kan vi hjælpe med!

Vores mission:

Vores vigtigste opgave er derfor hele tiden at udvikle, og tilbyde netop de løsninger som markedet efterspørger. Vores løsninger tilføjer mere værdi for hotellet og gæsten – hver dag.Vi stræber efter at blive vores kunders foretrukne partner, uanset om det er som leverandør, konsulent eller servicepartner for innovative og omkostningseffektive løsninger inden for hotel- og sundhedssektoren.

Jeres fordele:

Vores strategi er at tilbyde og levere løsninger og produkter, der er omkostningseffektive eller kan genererer flere indtægter gennem vores nye og innovative løsninger.Vi er i stand til at yde rådgivning lige fra planlægning af et nyt hotel, opgradere en eksisterende løsning, erstatte gammelt udstyr med nyt samt opdatere systemer og løsninger, der lever op til gæsternes forventninger og sikrer et behageligt ophold.

Læs mere om os her

HP logo med produkter