Vi er utroligt glade og stolte over samarbejdet  og har i den forbindelse leveret, den nye Philips Mediasuite  skærm med indbygget chromecast, infosystem, Tv kanaler samt infoskærme til lobby og bar områder.

Gæsterne kan nu let og  intuitivt streame og caste deres eget indhold til skærmen, ved blot at scanne QR  koden på skærmen og derfra starte deres ønskede indhold. Derudover kan Hotellet informere og markedsføre deres services og ydelser til alle gæsterne, som kan glæde sig over de mange lækre oplevelser og  muligheder der er på Hotellet.

Stor tak til Direktør, Mark Bering og til hele teamet på hotellet for godt samarbejde – vi glæder os til et godt og langt samarbejde med jer.

Direktør, Mark Bering udtaler: 

”Da vi næsten lige har renoveret samtlige værelser på hotellet, var det naturligt for os at kigge ind i oplevelsesværdien af det enkelte hotelværelse, og her har Hospitality Partner været en god sparringspartner. Vi har mange forskellige aktiviteter i HimmerLand og nogle unikke rammer, der skal sikre maksimal afslapning for hele familien. Men nogle gange vil man måske også bare gerne slappe af med en film eller serie på værelset, og det skal der selvfølgelig også være plads til i HimmerLand.

Derfor er jeg utrolig glad for vores samarbejde med Hospitality Partner, der har lavet en rigtig god chromecast-løsning, til samtlige af vores værelser, som jeg er sikker på, bliver et hit blandt alle vores gæster.”

Himmerland CMND

Om Hotellet:

HimmerLand, som er en del af Lars Larsen Group, gennemførte i foråret 2019 en totalrenovering af samtlige af hotellets 60 værelser. Også Nordic Spa og svømmehallen blev finpudset og opdateret med nyt inventar. Brasseriet og Arkaden fik også et løft med nyt inventar i stilrent nordisk look.

 Læs mere om hotellet Her