Forøg din marketingportefølje med Voyat loyalitetsprogram

Forbedrer hotellets marketingdatabase ved at skabe et vedvarende, adgangsbaseret loyalitetsforhold med alle besøgende. Denne simple løsning kræver ingen softwareændringer i hotellets infrastruktur.

dashboard_voyat

“Den mest værdifulde gæst er den, der kommer tilbage igen”.

Voyat analyse- og loyalitetssoftware giver hotellet mulighed for at komme i tættere dialog med gæsten. Ved at genkende gæsten på baggrund af deres tidligere besøg kan hotellet bl.a. udtrække data til selektive og effektfulde 1:1 marketingstiltag m.m..

 voyat_feature1_phone

Konverter besøgende til gæster og gæster til stamgæster der bliver ved med at komme tilbage

  • Hotellet får en større marketings- og brandingværdi ved at hotellet kan blive synlig på de sociale medier via Voyat’s sociale Log-in muligheder
  • Opnå den mest optimale og sikre database som giver en hidtil uset adgang til hotellets gæster og deres færden for at kunne bruge oplysningerne til en optimal marketingplatform for at få gæsten til at komme tilbage igen.

 voyat_feature2_phone

Øg hotellets website konverteringsrate

Ved at tilføre Voyat’s teknologi, kan du byde din gæst velkommen tilbage på hotellets website, på same måde som du ville gøre det i receptionen. Send en personlig besked til en gæst fra hotellets website om at benytte et særligt loyalitets tilbud og dermed konvertere en ”shopper” fra websitet til en direkte booking.

  • Flere kvalificerede besøg på hotellets website ved 30 dage med softwaren fra Voyat
  • Voyat henvisninger via sociale platforme som Facebook, LinkedIn og Twitter, øger gennemsnitligt 15% flere bookinger på daglig basis
  • 75% af gæsterne foretager sig noget aktivt, når de får et “personligt” tilbud

Kontakt os på tlf. 70 23 97 99 eller skriv på info@hospitality-partner.com hvis du ønsker at vide mere om vores produkter og services.