Møderums skærm

Stor effekt

Fra hyldereklamer til vejvisning – denne ultraklare Multi-Touch Smart-skærm er perfekt, når pladsen er begrænset. En alsidig, komplet løsning, hvor indholdet er nemt at fjernadministrere. Power-over-Ethernet muliggør fleksibel placering

10″

På Android-platform

Multi-touch

Betjen, overvåg og vedligehold med CMND & Control

Kør dit netværk af skærme over lokal forbindelse (LAN). CMND & Control giver dig mulighed for at udføre vigtige funktioner som kontrol af indgange og overvågning af skærmstatus. Uanset om du er ansvarlig for én skærm eller 100.

Nem installation med PoE+-teknologi

Placer din professionelle Philips-skærm næsten alle steder. PoE+ gør det muligt at levere strøm og data til din skærm via ét enkelt Ethernet-kabel. Du behøver ikke en stikkontakt, men der følger også en strømadapter med, hvis du ønsker at tilslutte.

Intern hukommelse. Upload indhold til øjeblikkelig afspilning

Gem og afspil indhold uden behov for en permanent ekstern afspiller. Din professionelle Philips-skærm har en intern hukommelse, hvilket giver dig mulighed for at uploade medier til skærmen til øjeblikkelig afspilning. Den interne hukommelse fungerer også som cache til online streaming.

CMND & Create. Du kan udvikle og lancere dit eget indhold

Tag kontrollen over dit indhold med CMND & Create. En grænseflade med træk og slip-funktionalitet gør det nemt at publicere dit eget indhold – uanset om det er et menukort med dagens ret eller virksomhedsoplysninger. Forudfyldte skabeloner og indbyggede widgets sikrer, at stillbilleder, tekst og video er klar på ingen tid.

CMND & Deploy. Installer og start apps via fjernadgang

Installer og start hurtigt apps, selvom du er off-site og arbejder via fjernadgang. CMND & Deploy giver dig mulighed for at tilføje og opdatere dine egne apps samt apps fra Philips Professional Display App Store. Du skal blot scanne QR-koden, logge på App Store og klikke på den app, du ønsker at installere. Appen downloades og starter automatisk.

Kontroller din skærm via en internetforbindelse. Professionelle Philips-skærme med Android er optimeret til Android-apps, og du kan også installere webapps direkte på skærmen. Et nyt Android 7-operativsystem sikrer, at softwaren er sikker og overholder de seneste specifikationer i længere tid.

Kontakt os på tlf. 70 23 97 99 eller skriv på info@hospitality-partner.com hvis du ønsker at vide mere om vores produkter og services.