Hospitality Partner har per 1. januar 2016 indgået samarbejde med indkøbsforeningen ”Samhandel”
 
Hospitality Partner har per 1. januar 2016 indgået samarbejde med indkøbsforeningen ”Samhandel”. Dermed bliver Hospitality Partner eneleverandør inden for TV-skærme, WiFi, låsesystemer, opgraderingskit til eksisterende låse, minibarer, safebokse og meget andet.

Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet, og forventer, at vi kan levere løsninger, hvor alle parter kommer ud af handlen med et smil på læben. Vi betragter "Samhandel" som en god samarbejdspartner, et netværk for hoteller, kroer, vandrehjem og hostels, hvor vi får lejlighed til at byde ind på opgaver med vores produkter, service og løsninger. Vi tror på, at et langvarigt partnerskab skaber værdi for såvel medlemmerne i samhandel som os.

Hospitality Partner er en ”one stop shop” til hoteller, campingpladser, vandrehjem og hostels.
 
Læs mere om os
 
Samhandel SAMHANDEL er en frivillig indkøbsforening, der har til formål at opnå øget indtjening og reduceret tidsforbrug til alle medlemmer ved at arbejde ensartet og effektivt under indkøb. Foreningens mere end 230 medlemmer er medejere, og SAMHANDEL gennemfakturerer for mere end en kvart milliard kroner årligt. Læs mere her.
 
  Kim Simonsen

Kim Simonsen
Partner
Mobil: +45 60 65 15 39
Tlf.: +45 70 23 97 99
Mail

Martin Wedersøe Martin Wedersøe
Partner
Mobil: +45 6073 4547
Tlf.: +45 7023 9799
Mail
 
 
         
  Følg os her:   Om os  
  Facebook LinkedIn YouTube   Hospitality Partner er professionel leverandør af services og produkter til hoteller og sundhedssektoren. Vores strategi er at tilbyde hoteller løsninger og produkter, der er omkostningseffektive eller kan generere flere indtægter gennem vores nye og innovative løsninger.  
  (_P04_Afmeld nyhedsbrev/=/text-decoration:none; color:#a2978b;_)