Med Philips’ nye MediaSuite med indbygget Chromecast sparer hotellet ca. 700 kr. pr. tv (hvilket er hvad en ekstern Chromecast med ekstra installationer koster). Derudover løber hotellet ikke nogen risiko for at den indbyggede enhed bliver stjålet, hvilket ellers betyder ekstra omkostninger og besvær.

Indbygget Chromecast

Philips MediaSuite gør det både nemt og sikkert for gæster at se indholdet fra mobile enheder på TV. Fungerer med både Android og Apples iOS produkter.

Tilpas sortimentet

Med MediaSuite kan hoteller nemt lave en rapport over apps, kanaler og tjenester der bruges mest – samt hvor ofte og hvor længe de bruges. Alt dette gør det lettere at tilpasse sortimentet, og undgå at betale for kanaler, som ingen ser.

Simple opdateringer – længere levetid

Forlæng TVets levetid med op til 30%. Philips Media-Suite TV kører på Android-operativsystemet hvilket gør det hurtigt, sikkert og fleksibelt. Derudover er det fremtidssikret, da det nemt kan opdateres med nye versioner og dermed nye funktioner.

Fleksibel kundeservice

Med MediaSuite bliver det nemmere at opdatere gæsternes kommentarer og oplevelser af deres ophold. Via et kort spørgeskema, som udfyldes direkte på tv-skærmen, kan gæsterne lave en bedømmelse til hotellet. Personalet kan derefter handle på eventuelle kommentarer.

Oplev flere fordele med MediaSuite TV og indbygget Chromecast. Ring til os på tlf. 70 23 97 99 for mere information.