Er du god til at dyrke og selvstændigt bringe nye kunder til porteføljen? Og har du et stærkt hunter-gen, som brænder for at komme ud og jagte gode resultater? Så har du nu muligheden for, at blive en del af en vækstende dansk gazelle virksomhed!

Teamet hos Hospitality Partner vækster, og vi søger derfor en ny sælger til vores team på Sjælland, som skal være med til at udvide kundeportefølje i hotelbranchen i hele Danmark. Vores nye kollega skal drives af resultater og muligheden for selv at skabe rammerne i stillingen, i et entreprenant miljø – hvor vi alle har et højt drive og løfter i flok.

Du vil få en alsidig og udfordrende hverdag, med mange spændende arbejdsopgaver i et lærerigt miljø. Der tilbydes gode rammer og veltilrettelagt forløb for din opstart i samarbejde med vores dygtige og søde kollegaer. Udover dette, vil du modtage løbende produkttræning af vores leverandører og samarbejdspartnere.

Opgaverne som sælger er mange – du skal blandt andet

 • Selvstændigt udarbejde en salgsstrategiplan og eksekvere på denne
 • Lave kanvas salg og være udekørende på besøg hos vores kunder
 • Tilbyde rådgivning til vores kunder, herunder hotelchefer og direktører
 • Udarbejde tilbud og tilbudsgrundlag samt tæt dialog med leverandører
 • Lave opfølgninger på vores kunder – nye som gamle
 • Lave opdateringer i vores CRM system

Vi søger dig som

 • Har erfaring med salg og proven track record på opnået resultater
 • Forstår at sætte kunden i centrum og skabe gode relationer
 • Arbejder struktureret og motiveres af gode resultater
 • Er flydende i dansk og engelsk – skrift og tale
 • Har almindeligt B kørekort

Som person

Har du et højt drive, arbejder selvstændigt og ambitiøst samt baserer din salgsopgave på et højt aktivitetsniveau. Du formår at skabe gode og relationsskabende dialoger, og derved opnår længerevarende relationer hos vores kunder. Du forstår hvordan du kan skabe værdi for kunden, ved at kunne sætte dig i kundens sted, være skarp i behovsafdækning og rådgivning.

Vi kan tilbyde dig

En spændende stilling i en solid og innovativ virksomhed, med stor selvstændighed og ansvar i din arbejdsgang. Du bliver en del af et ambitiøst team, som har god faglig erfaring og som altid er åbne for sparring i arbejdsgangen.

Er du vores rette match?

Adecco varetager rekrutteringsprocessen, så hvis du har lyst til at blive en del af Hospitality Partner, så send en kort ansøgning samt CV via linket ANSØG. Hvis du har yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Adecco’s rekrutteringsteam:

Line Sophie Heyn på telefon +45 3838 1211
Christina Tocado på telefon +45 3838 1293

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag!

Om Hospitality Partner

Hospitality Partner har vækstet hvert år, lige fra vi startede virksomheden for fem år siden, og blev i 2020 kåret til Børsen Gazelle, samt den mest vækstende virksomhed i Helsingør Kommune. Vores vækststrategi er organisk som skabes af volumen salg, hvilket vil sige, at vi skal fortsætte vores gode vækst, ved at få flere kunder fra øget salgsaktivitet.

Vores vigtigste opgave er hele tiden at udvikle, og tilbyde netop de løsninger som markedet efterspørger. Vores løsninger tilføjer værdi for hotellet og gæsten – hver dag. Vi stræber efter at blive vores kunders foretrukne partner, uanset om det er som leverandør, konsulent eller servicepartner for innovative og omkostningseffektive løsninger inden for hotel- og sundhedssektoren.

Vi er i stand til at yde rådgivning lige fra planlægning af et nyt hotel, opgradere en eksisterende løsning, erstatte gammelt udstyr med nyt, samt opdatere systemer og løsninger, der lever op til gæsternes forventninger og sikrer et behageligt ophold. Læs mere HER

Kontaktoplysninger
Recruitment Team
+45 3838 1211 / +45 3838 1293