Svane Silhuette senge

Det er med stor glæde, at vi kan annoncere vores nye samarbejde med Svane senge fra norske Ekornes ASA.

svane-seng

Optimal komfort

Svane Silhouette giver optimal komfort til ømme skuldre og nakke. Den har Svanes bedste zoneinddelte posefjedersystem, som giver dig omsluttende komfort. Dette system lader skuldre og nakke synke dybere ned i madrassen. Desuden får du ekstra lændestøtte ved behov. Fasthedsgraden kan du nemt ændre hjemme ved at vende madrassen. Med DuoSystem får du to fasthedsgrader i samme madras. Det kan være nyttigt, hvis du skifter mening efter køb, eller hvis dit behov ændrer sig. Sengen kan placeres frit i rummet med den unikke hovedgavl, der kan fastgøres direkte på sengen. Derfor behøver sengen ikke at stå op mod en væg, og hovedgavlen fastgøres direkte på sengen.

Det er det indre der tæller

… og det er fordi det er materialerne inde i madrassen som afgør om du sover godt i mange år, eller ikke. Det er en fordel at sengen er flot at se på og gør sig godt i soveværelset, men den skal også indeholde kvaliteter som giver dig god søvn. Svane senge producerer hotelsenge i absolut top kvalitet og yder 25 års garanti på fjedere og ramme.

De fleste Svane senge kan placeres præcis, hvor du vil. Det er praktisk, uanset om rummet er stort eller lille. Det kan være noget så småt som en stikkontakt i væggen eller en kold ydervæg, der gør, at sengen bør stå nogle cm fra væggen for at undgå brandfare eller fugtproblemer.

senge-smartzone

SmartZone®

SmartZone fjedersystemer er udviklet til at give optimal komfort til de dele af kroppen, der bliver udsat for størst belastning i hverdagen: nemlig nakke og skuldre. Med mange hårde udfordringer i løbet af en dag er nakke- og skulderproblemer blandt de mest almindelige årsager til dårlig søvnkvalitet

senge-duosystem

DuoSystem®

DuoSystem er en fjedermadras med to blødhedsgrader. Forandringer i kroppen over tid gør, at man ikke nødvendigvis sover ens på den samme madras hele livet. I en periode kan vi have behov for en fastere madras, mens vi andre gange kan ønske os en blødere variant. .

Modeller

Svane-Silhouette-1

Svane Silhouette elevationsseng premium

Svane-Silhouette-2

Svane Silhouette kontinentalmadras

Svane-Silhouette-3

Svane Silhouette base bed premium

Svane-Silhouette-4

Svane Silhouette boxmadras premium

Hovedgavle

Svane-gavl-1

Svane Berlin Hovedgavl

Svane-gavl-2

Svane London hovedgavl

Svane-gavl-3

Svane Paris 630 Hovedgavl

Svane-gavl-4

Svane Paris hovedgavl

Ben & sokler

Svane-leg-1
Champagneben

Svane-leg-2Svane Pin leg

Svane-leg-3
Svane Cone Leg

Svane-leg-4
Svane Square Leg

Svane-leg-5Svane Decor Strip

Svane-leg-6Svane Base Panel

Svane-leg-7Høj sokkel

Svane-leg-8Lav sokkel

Kontakt os på tlf. 70 23 97 99 eller skriv på info@hospitality-partner.com hvis du ønsker at vide mere om vores produkter og services.