Kaffemaskiner og kapsler

Tilbyd dine gæster en unik service med en god kop kaffe, lavet på en Nespresso eller Senseo kaffemaskine. Udnyt muligheden og sælg ekstra kaffe, der øger omsætningen.

Nespresso

Kaffe af den højeste kvalitet til erhverv

Nespresso tilbyder et bredt udvalg af kaffe med forskellige profiler og aromaer. Hver Grand Cru i vores sortiment er nøje udvalgt og har gennemgået en lang proces af blanding og ristning. Uanset smags preferencer og tidspunkt på dagen kan du frit vælge en Grand Cru, der passer jeres behov.

For at kunne sikre kaffe af den bedste kvalitet, bruger Nespresso kun kilder der består af ekstraordinær høj kvalitet, der er strengt udvalgt og testet for at kunne tilfredsstille de mest kræsne ganer.

Bæredygtig kaffe med 900 forskellige aromaer

Nespresso tester og vælger løbende kaffe af højeste kvalitet. Gennem vores AAA Sustainable Quality Program arbejder vi tæt sammen med landmænd for at kunne producere kaffe af højeste kvalitet, på en bæredygtig måde.

De er høstet med håndkraft, gæret og tørret i solen, fordi vi foretrækker at behandle kaffebønnerne naturligt. Nespressos høje standard gør at hele 900 forskellige kaffearomaer udskilles ved tilberedelsen af en Nespresso Grand Cru.

Skræddersyet kaffeløsning til jeres behov

Vores eksklusive kapselsystem er designet til at beskytte kaffen fra luft og fugt, så du kan nyde alle aromaerne.

Nespresso er specialist i at levere kaffe til erhverv og kontor, og vi hjælper dig gerne med en skræddersyet kaffeløsning til netop din virksomhed.

Kontakt os på tlf. 70 23 97 99 eller skriv på info@hospitality-partner.com hvis du ønsker at vide mere om vores produkter og services.