Et bankende hjerte for healthcare-løsninger

Philips nyeste generation af Healthcare TV slår klassens bedste billed- og lydkvalitet med flere længder. Vi tilbyder unikke funktioner, der omfatter skybaserede applikationer, samtidig med at vi fokuserer på komfort og samlede ejeromkostninger.

Det rigtige budskab på det rigtige tidspunkt

Nøjagtigt som du bekymrer dig for dine patienters ve og vel, bekymrer vi os om Philips TV. Philips’ dedikation og historie og vores tjenester inden for sundhedssektoren har nået sit fulde potentiale med vores løsninger til TV-systemer. Vores banebrydende nyskabelser er førende, hvad angår at få pleje- og rekreationsindustrien til at opfylde de gældende krav.

healthcare_healthcare

Healthcare

Philips Healthcare TV er dedikeret til at levere produkter og teknologier specielt tilpasset sundhedssektoren.

Vi er altid på udkig efter at forbedre patientoplevelsen og føje værdi til sundhedssektoren.

healthcare_miljo

Miljøhensyn

Miljøbevidsthed og bæredygtighed har altid været kernen i Healthcare TV.

Som et resultat deraf, har vi udviklet flere initiativer rettet mod den positive effekt inden for dette område. Udviklingen af en grøn knap, et reduceret energiforbrug, en brandhæmmende indkapsling og et voksende udvalg af økologiske akkrediteringer.

healthcare_aestetik

Æstetik

Vi skaber unikke design til sundhedssektoren, der passer ind i sundhedsinstitutioner

Vi anerkender, at sundhedsinstitutioner kan have unikke krav til rum og design. Vi bestræber os derfor på at udvikle vores produkter med kunden i centrum. Det betyder, at blødere kanter og et udvalg af hvide TV er centrale designelementer.

healthcare_betalingsindhold

Betalingsindhold

Ospedale Versilia tilbyder betalingsindhold via MyChoice

Ospedale Versilia investerer først og fremmest i sundhed, velvære og komfort for deres patienter. Ospedale Versilia ønsker at tilbyde betalingsindhold via pay-per-view. Den intelligente adgangsfunktion skulle være nem at implementere, overvåge og kontrollere. MyChoice var den afgørende faktor, der førte til, at Ospedale Versilia valgte Philips Healthcare TV.

healthcare_indtjening

Indtjening og besparelser

Spar på dine samlede ejeromkostninger med dedikerede løsninger til sundhedssektoren!

SmartInstall er et yderst effektivt fjernstyringsværktøj, der kan spare betydelige omkostninger ved installation og styring af dine TV. Med MyChoice kan du forvente at tjene et merprovenu og skaffe øget værdi til patienterne.

healthcare_tillid

Tillid

Tillid er afgørende inden for sundhedssektoren

Med en lang historie og dokumenteret lederskab inden for sundhedspleje og velvære. Healthcare TV er det betroede mærke til sundhedsindustrien. Vi indarbejder principper for sikkerhed, gennemsigtighed og høj kvalitet i alle vores produkter.

Kontakt os på tlf. 70 23 97 99 eller skriv på info@hospitality-partner.com hvis du ønsker at vide mere om vores produkter og services.