Digital signage

Giver hotellet mulighed for mersalg ved at promovere tilbud ved hjælp af infoskærme eller videovæg. Brug også skærmene til praktisk info som check-in/ud tider, åbningstider i restaurant, spa, fitness eller salg af produkter og ydelser.

digitalsignage

Infokanal

Infokanalen bruges til at kommunikere og informere gæsterne om div. tilbud og ydelser som hotellet tilbyder, og den kan laves på mange måder. eksempelvis lokalt på en server (pc) eller en hosted cloudløsning via Wifi.

Konferenceguide

Viser eks. En ”vejviser i receptionen hvilke mødelokaler der er, og hvem der har booket dem, eller brug hotellets reception, bar og lobby til at informere om services og andet information til gæsterne.

Infoskærme og videovæg

Vi kan tilbyde enhver skærmløsning og videovæg – intet for småt, intet for stort.

Eksempler på Digital signage løsninger fra Philips

Digital signage features

digitalsignage_html5

Opret forbindelse, og få styr på dit indhold via skyen med HTML5

Opret forbindelse, og få styr på dit indhold via skyen med HTML5 Opret forbindelse, og få styr på dit indhold via skyen med den integrerede HTML5-browser. Design dit skilteindhold online, og tilslut det til en skærm eller med hele dit netværk. Tilslut blot et RJ45-internetkabel til netværksforbindelsen, tilslut skærmen med den dedikerede URL-adresse, og du er klar til at afspille dit skybaserede indhold.

digitalsignage_smartcms

Gratis og letanvendelig indholdsstyring med SmartCMS

Gratis og letanvendelig indholdsstyring med SmartCMS Gratis og indholdsstyringssystem, der fungerer udelukkende med Philips Signage Solutions-skærme til at styre dit digitale skilteindhold. Med SmartCMS kan du skabe og planlægge dit eget indhold over 24 timer hver dag. Du kan ganske enkelt skabe dit netværk, designe dit indhold og planlægge din afspilningsliste, så du er klar til afspilning!

digitalsignage_smartplayer

Planlæg, hvad du vil, når du vil, med SmartPlayer

Planlæg, hvad du vil, når du vil, med SmartPlayer Omdan din USB til en ægte, omkostningseffektiv, digital underskriftsenhed. Du skal blot gemme dit indhold (video, lyd, billeder) på din USB og sætte den i skærmen. Opret din afspilningsliste, og planlæg dit indhold via skærmmenuen, og nyd dine egne oprettede afspilningslister, når som helst og hvor som helst.

digitalsignage_ops

OPS-stik fås som ekstraudstyrOPS-stik fås som ekstraudstyr

Open Pluggable Specification er et branchestandardstik, som du kan tilslutte en OPS-kompatibel medieafspiller i. Det giver dig mulighed for at opgradere eller ændre din hardware, når du har brug for det. Det er blevet en personificeret forenkling at omdanne din skærm til en alt-i-en digital skiltning.

digitalsignage_energibesparelse

SmartPower til energibesparelse

Lysstyrken for baggrundsbelysningen kan kontrolleres og forudindstilles af systemet. Det kan reducere strømforbruget med op til 50 %, hvilket medfører en væsentlig besparelse i energiomkostningerne.

digitalsignage_dlna

Tilslut din skærm, og start deling med DLNA

Du skal blot dele og streame indhold fra din mobile enhed eller fra Media Player til din skærm med alle DLNA-kompatible medieenheder. Tilslut hver enkelt skærm med et Ethernet-kabel, og administrer dit indhold i realtid på dit lokale netværk. Du skal blot tilslutte din skærm og begynde at dele.

Conferenceguide

Conferenceguide – en ”vejviser” i receptionen – viser eksempelvis hvilke mødelokaler der er, og hvem der har booket dem. Vores løsning trækker data direkte fra PMS/bookingsystemet og minimerer dermed fejlmargin ved dobbelt indtastning og sparer hotellet for tid og ressourcer ved at skulle taste data ind 2 gange eller mere. Løsningerne kan laves enten med lokal server eller cloudløsning.

Xinc

Xinc Information System

Et Xinc Information System er modulært og fleksibelt og kan udvides efter behov. Data/information kan hentes fra de fleste kilder, databaser og fra internettet. Et system består af en central server samt et vilkårligt antal klienter, som er tilsluttet serveren via netværk eller internet. Når data ændres på serveren, går der kun få sekunder før klienterne er informeret og har opdateret deres display.

Kontakt os på tlf. 70 23 97 99 eller skriv på info@hospitality-partner.com hvis du ønsker at vide mere om vores produkter og services.