Vi er utroligt glade og stolte over samarbejdet  og har i den forbindelse leveret, den nye Philips Mediasuite  TV med indbygget chromecast, samt infosystem & Tv kanaler.

Gæsterne kan nu let og  intuitivt streame og caste deres eget indhold til skærmen, ved blot at scanne QR  koden på skærmen og derfra starte deres ønskede indhold. Derudover kan Hotellet informere og markedsføre deres services og ydelser til alle gæsterne, som kan glæde sig over de mange lækre oplevelser og  muligheder der er på Hotellet. læs mere om streaming-løsningen Her

Stor tak til Familien Messmann for valget af os og ikke mindst for godt samarbejde under processen – vi glæder os til et godt og langt samarbejde med jer.

Glæder sig til at byde jer velkommen

Om Hotellet:

På det familiedrevede, Hotel Phønix Hjørring, har de 68 dejlige værelser fordelt på fem værelsestyper – lige fra enkeltværelser til suite. Fælles for alle værelser er, at de er indrettet med charme og sjæl, så de afspejler hotellets historie.

Overnatning i Vendsyssel? Så er Hotel Phønix Hjørring et rigtig godt valg, da det er centralt placeret med kun 16 km. til Hirtshals, 45 km. til Skagen og 45 km. til Aalborg. Derudover er der ikke langt til de mange naturperler i Vendsyssel. På grund af den centrale placering er Hotel Phønix Hjørring et ideelt valg til overnatning i Vendsyssel.

læs mere Her