Det kendte Hotel Astoria ved københavns banegård er en del af Brøchner Hotels som netop har indgået samarbejde med Hospitality Partner om levering af Philips hotel TV og Vogels Pro beslag til hotellet som netop undergår en lettere renovering. Samarbejdet er en forlængelse af et allerede godt samarbejde da Hospitality Partner i forvejen leverer en masse produkter og løsninger til værelserne.

Vi er utroligt glade for samarbejdet og ikke mindst for opgaven, og takker Brøchner Hotels for tilliden.

Procurement manager, Tobias Riis udtaler :”Vi har i forvejen gode erfaringer med Hospitality Partner, og da vi forespurgte på TV til renoveringen af Hotel Astoria, hos en række potentielle leverandører, tilbød Hospitality Partner den bedste løsning, som ramte plet både i forhold til produkt, omkostninger, leveringstid og øvrige relevante parametre. Vi ser således frem til at udvide et allerede godt samarbejde med virksomheden”

 

Læs mere om løsningen her CMND brochure

Om Brøchner Hotels:

Brøchner Hotels er Danmarks førende boutique hotelkæde med sammenlagt 555 værelser fordelt på 6 boutique hoteller – Hotel SP34, Hotel Herman K, Hotel Danmark, Avenue Hotel Copenhagen, Hotel Astoria og Hotel Astoria – alle med en unik og central beliggenhed i København.

I 2020 udvider Brøchner Hotels porteføljen med et nyt hostelkoncept, når de åbner et boutique hostel i det tidligere hovedbibliotek i Aarhus.

Når Brøchner Hotels udvikler et nyt hotel, er gæsteoplevelsen i centrum – det handler for hotelkæden om, at skabe ekstraordinære oplevelser for både turister, lokale naboer, gæster, samarbejdspartnere og medarbejdere. Alle kan ’checke ind’ hos Brøchner Hotels, om det så er i baren, på restauranten eller i spaen, og få en god oplevelse.

Læs mere om Brøchner hotels her

Om Hospitality Partner :

På baggrund af vores mange års erfaring inden for hotelbranchen, har vi oplevet, at der igennem flere år har været en stigende efterspørgsel på løsninger, services og produkter, som målretter sig mere mod markedets specifikke behov, heriblandt fleksibiliteten. Dét kan vi hjælpe med!

Vores mission:

Vores vigtigste opgave er derfor hele tiden at udvikle, og tilbyde netop de løsninger som markedet efterspørger. Vores løsninger tilføjer mere værdi for hotellet og gæsten – hver dag.Vi stræber efter at blive vores kunders foretrukne partner, uanset om det er som leverandør, konsulent eller servicepartner for innovative og omkostningseffektive løsninger inden for hotel- og sundhedssektoren.

Jeres fordele:

Vores strategi er at tilbyde og levere løsninger og produkter, der er omkostningseffektive eller kan genererer flere indtægter gennem vores nye og innovative løsninger.Vi er i stand til at yde rådgivning lige fra planlægning af et nyt hotel, opgradere en eksisterende løsning, erstatte gammelt udstyr med nyt samt opdatere systemer og løsninger, der lever op til gæsternes forventninger og sikrer et behageligt ophold.

Læs mere om os her

HP logo med produkter