Det kendte First Hotel Kong Frederik i centrum af københavn, vælger Hospitality Partner til at levere Philips Signage og infoskærme til alle hotellets møderum som netop er i gang med en større opgradering. Vi hos Hospitality Partner er glade og stolte over opgaven og takker for tilliden.

Løsning: 75″ Philips Q-Line med Airtame wireless connection (Streaming af indhold og præsentationer) til de store mødelokaler og 65″ skærme til de  mindre mødelokaler – ligeledes med Airtame wireless connection. Alt sammen monteret på Vogels Pro beslag. Opgaven bød også på el-arbejde i forbindelse med installationen, hvilket vi også tilbyder, således Hospitality Partner leverer en total løsning – klar til brug!

General Manager, Kenneth Pedersen udtaler: “Jeg ønskede at opdatere og opgradere vores møderum og faciliteter så det lever op til nutidens standarder og giver gæsterne en nem og hurtig adgang til deres præsentationer – alt i alt er gæsternes oplevelse i fokus. Netop den løsning har vi nu fået med Airtame til alle skærmene. I samarbejde med Hospitality Partner fandt vi netop den rigtige løsning også i forhold til prisen, så vi er yderst tilfredse med rådgivning og servicen i den forbindelse.”

Vi ser frem mod et godt og langvarigt samarbejde og partnerskab med Hotellet.

Læs mere om løsningen her Airtame trådløs tilslutning &  Phililps 75″ signage

Om First Hotel Kong Frederik:

Når du overnatter på First Hotel Kong Frederik i København, sover du på samme adresse som nogle af de største stjerner gennem tiden – fra Victor Borge og Marlene Dietrich til Alicia Keys og John Mayer. Hotellets rige historie og klassiske engelske stil har en stor del af æren for, at vores gæster vælger os. Samtidig er der kun 200 m til Strøget og Rådhuspladsen, og fem minutters gang til Tivoli.Hotellet har 110 flotte værelser dekoreret i engelsk stil. Vælg mellem tre temaer: bibliotek, romantisk eller klassisk. Du kan også gå efter mere royale omgivelser i vores standardsuite eller den eksklusive Kong Frederik-suite med privat tagterrasse.

 

Om Hospitality Partner :

På baggrund af vores mange års erfaring inden for hotelbranchen, har vi oplevet, at der igennem flere år har været en stigende efterspørgsel på løsninger, services og produkter, som målretter sig mere mod markedets specifikke behov, heriblandt fleksibiliteten. Dét kan vi hjælpe med!

Vores mission:

Vores vigtigste opgave er derfor hele tiden at udvikle, og tilbyde netop de løsninger som markedet efterspørger. Vores løsninger tilføjer mere værdi for hotellet og gæsten – hver dag.Vi stræber efter at blive vores kunders foretrukne partner, uanset om det er som leverandør, konsulent eller servicepartner for innovative og omkostningseffektive løsninger inden for hotel- og sundhedssektoren.

Jeres fordele:

Vores strategi er at tilbyde og levere løsninger og produkter, der er omkostningseffektive eller kan genererer flere indtægter gennem vores nye og innovative løsninger.Vi er i stand til at yde rådgivning lige fra planlægning af et nyt hotel, opgradere en eksisterende løsning, erstatte gammelt udstyr med nyt samt opdatere systemer og løsninger, der lever op til gæsternes forventninger og sikrer et behageligt ophold.

Læs mere om os her

HP logo med produkter