I forbindelse med renoveringen af Danhostel Copenhagen Amager, er  møde og konferencelokalerne nu blevet opgraderet. Vi har leveret komplet udstyr til møde og  konferencelokalerne,  med projektor, lærred, lydsystem samt trådløs kommunikation/tilslutning til Wepresent for nem og intuitiv deling af præsentationer m.m.

wipg2000_front sharepodsharepod

Læs mere om Sharepod & Wepresent

Lasse Borch, ejer og Hostel manager udtaler:

“Opgaven med at opgradere vores møde & konferencelokaler var i udbud for at afse markedet for bedste pris og løsning. Vi valgte at “fortsætte” med Hospitality Partner som også har leveret vores Tv skærme og infosystem til værelserne, da de i forvejen havde et godt kendskab til mine ønsker og til vores Hostel. Grunden til at Hospitality Partner vandt udbuddet var, at deres løsning blev skræddersyet netop til mit behov, og svarede rigtigt fint til min forventning på en god og fremtidssikret  løsning. Hele oplægget med løsningen var gjort meget gennemskueligt, også hvad angik prisen, hvorfor det gjorde det let for mig at vælge tilbuddet og løsningen de præsenterede for mig.

 I Hospitality Partner og deres værdiskabende løsninger, kan jeg samle flere produkter et sted og dermed opnå de fordele der netop er ved det. Det er trygt at have en partner som forstår vores drift og tænker de nye løsninger ind i et fremtidssikret perspektiv, hvilket vi sætter stor pris på.”

Vi hos Hospitality Partner takker endnu engang for tilliden og ikke mindst for ordren.

Om Danhostel Copenhagen Amager:

“Skal du et smut til hovedstaden, så er Danhostel Copenhagen Amager et billigt hostel/vandrerhjem, der ligger i suveræne omgivelser blot 4 km. fra Københavns centrum.

Til den ene side ser man en af Københavns nyeste bydele med metro, shoppingcenter, internationale konferencer og storbyliv. Til den anden side glemmer man hurtigt byens puls og drages af den uberørte natur på det skønne Amager Fælled.Vi der arbejder på Danhostel Copenhagen Amager, elsker området, og vi har mange glade gæster, der gerne kommer tilbage år efter år. Blandt vores gæster er både personer, der er på visit i København og som ønsker en billig, central og nem overnatning på et hostel samt personer der afholder kurser eller andre sammenkomster, som ønsker at gøre det i ukomplicerede og professionelle rammer.

Der er dog også gode faciliteter for skoleophold, hvor halvpension er en del af pakken. Med vores beliggenhed er der kort vej til seværdighederne i byen. På vores vandrerhjem skal alle vores gæster opleve stedet som et godt og trygt sted at være. Vi har stor fokus på, at vores vandrerhjem er et aktivt sted, hvor der er plads til forskellighed, godt humør og positiv energi både blandt dig som gæst og hos vores ansatte.”

Læs mere her

Danhostel 4 pics

Om Hospitality Partner :

På baggrund af vores mange års erfaring inden for hotelbranchen, har vi oplevet, at der igennem flere år har været en stigende efterspørgsel på løsninger, services og produkter, som målretter sig mere mod markedets specifikke behov, heriblandt fleksibiliteten. Dét kan vi hjælpe med!

Vores mission:

Vores vigtigste opgave er derfor hele tiden at udvikle, og tilbyde netop de løsninger som markedet efterspørger. Vores løsninger tilføjer mere værdi for hotellet og gæsten – hver dag.Vi stræber efter at blive vores kunders foretrukne partner, uanset om det er som leverandør, konsulent eller servicepartner for innovative og omkostningseffektive løsninger inden for hotel- og sundhedssektoren.

Jeres fordele:

Vores strategi er at tilbyde og levere løsninger og produkter, der er omkostningseffektive eller kan genererer flere indtægter gennem vores nye og innovative løsninger.Vi er i stand til at yde rådgivning lige fra planlægning af et nyt hotel, opgradere en eksisterende løsning, erstatte gammelt udstyr med nyt samt opdatere systemer og løsninger, der lever op til gæsternes forventninger og sikrer et behageligt ophold.

Læs mere om os her

HP logo med produkter