Hotel Allinge  og ejerne, Thorbjørn &  Ellen, valgte Hospitality Parter som totalleverandør og samarbejdspartner på værelsesindretning/tilbehør som blev “skræddersyet” efter Thorbjørn og Ellens ønske, samt hele den tekniske løsning som; TV kanaler, streaming, service og support, samt vores TV løsning med 43″ Philips SMART Tv med android platform  monteret på Vogels PRO beslag  samt infosystem med vores layouts som er tilpasset kundens eget ønske.  alt i alt en total-løsning. STORT tak til Ellen og Thorbjørn for tilliden og ikke mindst for godt samarbejde under installationen.

Ejer, Thorbjørn Rafn udtaler:

 

Vi takker mange gange for tilliden og glæder os til et endnu stærkere samarbejde fremover.

Se nogle af vores øvrige referencer her

Om Hotel Allinge:

Thorbjørn og Ellen overtog Hotellet i 2017 som nu har undergået en gennemgribende renovering som har givet hotellet et løft som med lækre møbler og den nyeste teknologi inden for Tv og Tv løsning.

Hotellet er centralt beliggende i Allinge by på Nordbornholm. Tæt på havnen og tæt på strand og klipper. Der er gåafstand til forretninger, caféliv, røgerier og andre restauranter.
Hotellet er fra 1600-tallet og danner med sine gamle restaurerede bygninger en idyllisk ramme for dit ophold på Hotel Allinge, og råder over 55 nyrenoverede værelser,  som er beliggende i forskellige niveauer.

Hotel Allinge har en lille hyggelig have, hvor man har mulighed for at indtage et forfriskende glas rosévin i rolige omgivelser.Midt i det maritime Allinge på Nordbornholm ligger Hotel Allinge. Den gamle bornholmske bindingsværksgård fra 1600-tallet, med sine renoverede bygninger samt tilbygninger, danner den perfekte ramme for jeres ophold på Bornholm.

Læs mere Her

 

Om Hospitality Partner :

På baggrund af vores mange års erfaring inden for hotelbranchen, har vi oplevet, at der igennem flere år har været en stigende efterspørgsel på løsninger, services og produkter, som målretter sig mere mod markedets specifikke behov, heriblandt fleksibiliteten. Dét kan vi hjælpe med!

Vores mission:

Vores vigtigste opgave er derfor hele tiden at udvikle, og tilbyde netop de løsninger som markedet efterspørger. Vores løsninger tilføjer mere værdi for hotellet og gæsten – hver dag.Vi stræber efter at blive vores kunders foretrukne partner, uanset om det er som leverandør, konsulent eller servicepartner for innovative og omkostningseffektive løsninger inden for hotel- og sundhedssektoren.

Jeres fordele:

Vores strategi er at tilbyde og levere løsninger og produkter, der er omkostningseffektive eller kan genererer flere indtægter gennem vores nye og innovative løsninger.Vi er i stand til at yde rådgivning lige fra planlægning af et nyt hotel, opgradere en eksisterende løsning, erstatte gammelt udstyr med nyt samt opdatere systemer og løsninger, der lever op til gæsternes forventninger og sikrer et behageligt ophold.

Læs mere om os her