Det kendte Hotel Hedegaarden i Vejle, vælger Tv løsning fra Hospitality Partner med Philips Mediasuite SMART Tv, Vogels Pro beslag og CMND infosystem til at informere og markedsføre hotellets fantastiske restaurant, services og ydelser – både på værelserne og i fællesområderne.

Direktør & ejer, Poul Jørgensen udtaler “Vi har valgt et samarbejde med Hospitality Partner som et helt naturlig valg, da de også er medlem af indkøbsforeningen SAMHANDEL, og fordi vi sammen fandt den helt rigtige løsning til vores hotel, helt fra rådgivning, projektering og ikke mindst til den rigtige pris.

 Derudover træder jeg 2 skridt tilbage, og lader døtrene Rikke & Marianne + Mariannes mand Tom, om at varetage ledelsen på Hotel Hedegaarden, hvorfor det var vigtigt for mig at overlevere hotellet med den nyeste teknologi som lever op til gæsternes forventing.”

Vi er utroligt glade for samarbejdet og ikke mindst for opgaven, og takker Poul Jørgensen og Hotel Hedegaarden for tilliden.

 

Læs mere om løsningen her CMND brochure

Om Hotel Hedegaarden:

Hotel Hedegaarden blev bygget i 1968 af Thorvald Hedegaard. Den 1. januar 1984  overtog Britt og Poul Jørgensen og de ejer den dag idag stadig hotellet sammen med deres døtre, Rikke & Marianne.

Britt og Poul har igennem årene været gennem flere store byggerier og renoveringer, så det den dag idag ikke kan ses, at det ældste af hotellet er over 40 år gammelt. Hotellet har 75 skønne renoverede værelser med alt den nyeste teknologi og tilbyder alt hvad en hotelgæst kan forvente.

Om Hospitality Partner :

På baggrund af vores mange års erfaring inden for hotelbranchen, har vi oplevet, at der igennem flere år har været en stigende efterspørgsel på løsninger, services og produkter, som målretter sig mere mod markedets specifikke behov, heriblandt fleksibiliteten. Dét kan vi hjælpe med!

Vores mission:

Vores vigtigste opgave er derfor hele tiden at udvikle, og tilbyde netop de løsninger som markedet efterspørger. Vores løsninger tilføjer mere værdi for hotellet og gæsten – hver dag.Vi stræber efter at blive vores kunders foretrukne partner, uanset om det er som leverandør, konsulent eller servicepartner for innovative og omkostningseffektive løsninger inden for hotel- og sundhedssektoren.

Jeres fordele:

Vores strategi er at tilbyde og levere løsninger og produkter, der er omkostningseffektive eller kan genererer flere indtægter gennem vores nye og innovative løsninger.Vi er i stand til at yde rådgivning lige fra planlægning af et nyt hotel, opgradere en eksisterende løsning, erstatte gammelt udstyr med nyt samt opdatere systemer og løsninger, der lever op til gæsternes forventninger og sikrer et behageligt ophold.

Læs mere om os her

HP logo med produkter