Hotel Svanen i Billund (en del af Hedeby Hotel Group) har i forlængelse af vores allerede gode samarbejde, valgt Hospitality Parter som totalleverandør og samarbejdspartner på TV kanaler, streaming, service og support, samt vores TV løsning med 43″ Philips SMART Tv med android platform til alle 102 værelser. Derudover er der Philips Signage skærme til public areas, samt infosystem med vores layouts som er tilpasset kundens eget ønske. Alt sammen monteret på Vogels PRO beslag som netop skal monteres og installeres.

Lars Hedeby, CEO hos Hedeby Hotel Group udtaler:

Der har været en rigtigt god dialog omkring løsningsmodellen igennem hele forløbet med Thomas Feldstein fra Hospitality Partner. Vi har brugt Hospitality Partner igennem flere år, og har altid være fuldt tilfredse med deres serviceniveau.

Vi takker mange gange for tilliden og glæder os til et endnu stærkere samarbejde fremover.

Se nogle af vores øvrige referencer her

Om Hotel Svanen:

Hotel Svanen Billund er et 4 stjernet hotel og er beliggende tæt på Billund lufthavn, Legoland, Lego house og Lalandia

Du vil møde et atmosfærefyldt hotel i stilfulde omgivelser som gør du har lyst til at vende tilbage. Med en hjertelig og personlig betjening i højsæde, vil vi gøre vores til det bliver en positiv og dejlig oplevelse.
Vi tilbyder kvalitet, design- og Jacuzzi! Vi har 5 værelse kategorier fordelt på vores 102 værelser.  Disse kategorier er forskelligt indrettet, alle værelser er udstyret med gratis internet. Værelserne på Hotel Svanen indbyder til en helt speciel oplevelse, da man automatisk føler sig hjemme i de behagelige omgivelser.

Vi har åben 24 – 7 og servere morgenbuffet allerede fra kl. 05:00
Hotel Svanen henvender sig både til en dejlig familie ferie, et romantisk ophold, et konference eller business ophold – kort sagt, vi opfylder netop jeres ønsker.
Uanset hvilket værelse type man vælger, er man tæt på en stor gratis parkeringsplads.

Læs mere Her

    

Om Hospitality Partner :

På baggrund af vores mange års erfaring inden for hotelbranchen, har vi oplevet, at der igennem flere år har været en stigende efterspørgsel på løsninger, services og produkter, som målretter sig mere mod markedets specifikke behov, heriblandt fleksibiliteten. Dét kan vi hjælpe med!

Vores mission:

Vores vigtigste opgave er derfor hele tiden at udvikle, og tilbyde netop de løsninger som markedet efterspørger. Vores løsninger tilføjer mere værdi for hotellet og gæsten – hver dag.Vi stræber efter at blive vores kunders foretrukne partner, uanset om det er som leverandør, konsulent eller servicepartner for innovative og omkostningseffektive løsninger inden for hotel- og sundhedssektoren.

Jeres fordele:

Vores strategi er at tilbyde og levere løsninger og produkter, der er omkostningseffektive eller kan genererer flere indtægter gennem vores nye og innovative løsninger.Vi er i stand til at yde rådgivning lige fra planlægning af et nyt hotel, opgradere en eksisterende løsning, erstatte gammelt udstyr med nyt samt opdatere systemer og løsninger, der lever op til gæsternes forventninger og sikrer et behageligt ophold.

Læs mere om os her