En ny aftale mellem Aguardio ApS og Hospitality Partner skal bringe den fælles mission om en mere bæredygtig fremtid ind i den danske hotelbranche.

Den danske virksomhed Aguardio ApS har igennem de sidste to år udviklet den datadrevet løsning Aguardio, der motiverer hotelgæster til at tage kortere brusebade og dermed reducere vand- og energiforbruget. Det sker via en unik kombination af data og nudging, som gør, at Aguardio ikke er en løftet pegefinger, men en løsning, der peger i retning mod en grønnere fremtid. Aguardio kaster lys over forbruget, hvorefter gæsten selv kan træffe sit valg. Aguardio består af en lofthængt Sensor og et væghængt Display med en lille skærm.

Hos Aguardio er missionen at skabe værdi hele vejen rundt.

”Det handler om at give hotellet et enkelt redskab, der kan optimere hverdagen og sikre, at gæsterne får en behagelig hoteloplevelse. Der sker blandt andet ved, at sensoren måler temperatur og luftfugtighed, der er med til at sørge for et godt indeklima på hotellets værelser” fortæller Thomas Munch-Laursen, CEO Aguardio.

Aguardio er på nuværende tidspunkt blevet testet over en længere periode på danske hoteller med en synlig besparelseseffekt. I begyndelsen af 2019 har også flere internationale hoteller i blandt andet Spanien fået løsningen monteret, og samarbejdet med Hospitality Partner skal sikre, at endnu flere hoteller får gavn af fordelene ved Aguardio.

”Vi ved, at Hospitality Partner har et rigtig godt kendskab til hotelbranchen, og derfor ønsker vi at gøre brug af deres ekspertise, således at vi i fællesskab kan brede budskabet ud om at spare på klodens ressourcer” siger Thomas Munch-Laursen.

Læs mere om Aguardio-HP her

”Hospitality Partner har indgået et samarbejde med Aguardio fordi deres mission om bæredygtighed kommer fra værdiskabelsen gennem hele værdikæden, fra hotel til gæsten,  og minder meget om vores egen strategi om at tilføre bæredygtighed, værdi og kosteffektive løsninger til vores kunder.

Derudover er det vigtigt for os, at få endnu et produkt og løsning som netop understøtter vores filosofi om  at kombinere god og sund forretning med bæredygtighed, hvorfor det er vores mission  at udbredde det gode budskab så flere får mulighed for at gøre en positiv forskel for de ressourcer vi har.

Aguardio et dansk udviklet, designet og produceret produkt, hvilket vi også gerne vil støtte om, da de er innovative og drives af entreprenør-ånden lige som vi selv gør det hos Hospitality Partner” siger de 2 co-founding partnere,  Martin Wedersøe og Kim Simonsen

Kontakt os for yderligere info her:Hospitality Partner