Mens hedebølgen er over os og mange nyder ferien ved stranden, holder vi også varmen med en TV installation på Rungstedgaard på strandvejen i Rungsted.

Rungstedgaard har valgt vores TV løsning med 43″ Philips SMART Tv med android platform & Philips CMND infosystem  med vores layouts som er tilpasset kundens eget ønske. Set i lyset af udviklingen hvor de fleste gæster har deres eget indhold med, vaglte Rungstedgaard at imødekomme dette ved at kunne tilbyde gæsterne at streame deres eget indhold – nu til en stor og lækker skærm.

Vi er meget stolte over opgaven og takker for at I valgte os. En særlig tak for godt samarbejde i hele processen, fra udbud til endelig løsning til teknisk chef, Martin W. Madsen.

Rungstedgaard I CMND

Se nogle af vores øvrige referencer her

Om Rungstedgaard:

Rungstedgaard_Park

Rungstedgaard er ikke bare en smuk facade. Så snart du træder ind af døren får du den fantastiske stemning og atmosfære at føle, som Rungstedgaard har at byde på. Vi er et hotel- og konferencecenter i Nordsjælland kun 30 minutter fra København. Vi sætter vores gæster i centrum, så de føler sig hjemme selvom de er ude. Rungstedgaard rummer på en charme og beliggenhed, som er ud over det sædvanlige.

Lige fra du træder ind af døren bliver du mødt med smil og åbne arme af folk der er klar til at hjælpe dig på plads. Her finder du et hotel der har alt det man behøver for at lade op, samt trække sig tilbage og nyde dagens begivenheder. Vi har 138 værelser og 3 suiter, så der er masser af plads, hvis du har lyst til en hotelovernatning på Rungstedgaard

Læs mere her

rungstedgaard-konference

Om Hospitality Partner :

På baggrund af vores mange års erfaring inden for hotelbranchen, har vi oplevet, at der igennem flere år har været en stigende efterspørgsel på løsninger, services og produkter, som målretter sig mere mod markedets specifikke behov, heriblandt fleksibiliteten. Dét kan vi hjælpe med!

Vores mission:

Vores vigtigste opgave er derfor hele tiden at udvikle, og tilbyde netop de løsninger som markedet efterspørger. Vores løsninger tilføjer mere værdi for hotellet og gæsten – hver dag.Vi stræber efter at blive vores kunders foretrukne partner, uanset om det er som leverandør, konsulent eller servicepartner for innovative og omkostningseffektive løsninger inden for hotel- og sundhedssektoren.

Jeres fordele:

Vores strategi er at tilbyde og levere løsninger og produkter, der er omkostningseffektive eller kan genererer flere indtægter gennem vores nye og innovative løsninger.Vi er i stand til at yde rådgivning lige fra planlægning af et nyt hotel, opgradere en eksisterende løsning, erstatte gammelt udstyr med nyt samt opdatere systemer og løsninger, der lever op til gæsternes forventninger og sikrer et behageligt ophold.

Læs mere om os her

HP logo med produkter